Bedo E1 al 4 wedstrijden ongeslagen

Beek en Donk - De meiden van Bedo E1 spelen nu voor het tweede jaar samen. Vorig jaar hadden ze het moeilijk en verloren ze bijna alle wedstrijden dik. Dat ze toen toch veel geleerd hebben blijkt nu wel, want inmiddels zijn ze al vier wedstrijden op rij ongeslagen.

Na een overwinning op PSV en Aristos en een gelijkspel tegen VHC stond er dit weekend een thuiswedstrijd tegen Jupiter op het programma. De meiden begonnen een beetje onzeker, maar langzaamaan groeide het vertrouwen. In de aanval liepen de meiden steeds beter vrij en door goed samen te spelen werden er mooie kansen gecreëerd. Beide Bedo-keepers waren in topvorm, waardoor het voor Jupiter erg lastig was om te scoren. Een paar mooie goals op het einde zorgden voor een 10-6 eindstand. Leuk om te zien dat in de laatste wedstrijden ook alle meiden wel eens wisten te scoren.

De heren van Bedo HS1 mochten aantreden tegen de mannen van Octopus uit Eindhoven. Bedo kwam goed uit de startblokken. Maar het aanvallende spel van Bedo begon te happeren. Door een goede verdediging wist Bedo de schade te beperken en de mannen van Bedo gingen met een 7-9 voorsprong de rust in. Na de rust begon het beter te lopen in de aanval voor Bedo. Gecombineerd met een goede verdediging wist Bedo uiteindelijk makkelijk uit te lopen. Met een eindstand van 19-31 gingen de punten mee naar Beek en Donk.