De leden van de BAC vlnr: Martijn, Anne, Paul en Remco. Steffie ontbreekt op de foto
De leden van de BAC vlnr: Martijn, Anne, Paul en Remco. Steffie ontbreekt op de foto Foto:

Nieuwjaarsreceptie bij BC Mixed

Sport Sport

Beek en Donk – Bij Badmintonclub Mixed werd op vrijdag 5 januari het glas geheven op het nieuwe jaar. Zowel bij de jeugd als de volwassenen. Voor de jeugdgroepen was er een alcoholvrije bubbel en werd in de zaal geproost. Bij de volwassenen was er na de speelavond in de kantine weer van alles geregeld door de Bijzondere Activiteiten Commissie (BAC).

De kerstvakantie zit er bijna op en het nieuwe jaar is aangebroken. Het is daarom een drukte van belang in de zaal. De jeugd heeft er zoals gewoonlijk weer veel zin in. De avond werd traditioneel geopend met een kort nieuwjaarswoordje. En natuurlijk werd het glas geheven op een sportief 2024. Dat sportieve liet de jeugd meteen zien. Iedereen deed goed zijn best en de jeugd van het tweede uur trapte zelfs af met shuttleruntest.

Daarna was het de beurt aan de volwassenen om de kerstkilo’s eraf te spelen. De banen stonden vol en iedereen wist dat er tot tien over tien gespeeld kon worden. Daarna snel douchen, want om half elf werd de nieuwjaarsreceptie geopend door een woordje van het bestuur. De ruim 60 aanwezigen hieven het glas waarna het buffet geopend was. De BAC had weer zijn uiterste best gedaan om er een feestelijke avond van te maken.

BC Mixed wenst iedereen een gezond en sportief 2024. Als je de vereniging wilt volgen, kijk dan op de website, Facebook of Instagram.