Bedovo Dames 1
Bedovo Dames 1

Bedovo DS 3 boekt eerste overwinning van 2024

Sport Sport

Beek en Donk - Het 3e damesteam van Bedovo kende geen makkelijke wedstrijd tegen de nummer 2 van de poule. Maar met aanvulling van Bedovo D2 lieten zij zien wel degelijk prima mee te kunnen in het eerste seizoen bij de senioren.

Door te veel persoonlijke fouten in de eerste set, moesten de dames deze nog aan SVS DS2 laten. Echter vanaf de tweede set veranderde het spelbeeld en werd het grotendeels gedicteerd door het jonge team uit Beek en Donk. Ondanks de kenmerkende pieken en dalen gedurende een set, werden set 2 en 3 -mede door een tactische aanpassing- met duidelijke overmacht binnen gehaald. Set 4 grossierde het team van sponsoren Restaurant de Burgemeester en kapsalon haarmode Anne-Marie wederom in veel onnodige fouten en gaf de tegenstander daardoor de kans om in de wedstrijd te blijven. Gelukkig kwam het ditmaal niet op een vijfde set aan en werd de vierde set ook binnen gehaald. Het team heeft nu 6 van de 10 te behalen punten gepakt tegen de nummers 1 en 2 van de competitie en maakt duidelijk stappen richting de middenmoot.

De overige teams van Bedovo kenden helaas een minder goede zaterdag en verloren allemaal hun wedstrijden. Daarbij moet wel gezegd worden dat Bedovo Dames 1 op een knappe 2-0 voorsprong kwam tegen koploper Saturnus, maar in de andere drie sets helaas hun meerdere moesten erkennen in de tegenstander. Bij de jeugd verloren zowel Meisjes B als Meisjes C met respectievelijk 3-2 en 4-0.