Afbeelding

Clubkampioenschappen Ponyclub de Pioniertjes

Sport Sport

Mariahout - Bij verschillende gezinnen ging zondagochtend 24 maart al vroeg de wekker. Knotjes maken, spullen inpakken, pony’s op de trailer en richting Stichting Manege de Raam in Lieshout, waar de clubkampioenschappen 2024 plaats vonden.

Om 9.30 uur verscheen de eerste ruiter in de dressuurring. Bijna alle ruiters reden in hun eigen klasse de dressuurproef. Zestien proeven later was er tijd voor een lekker frietje en een snack en werd de bak omgetoverd tot een leuk springparcours. Ook bij het springen werd de hoogte van de hindernissen aangepast naar het niveau van de ruiter. Maar liefst zeventien ruiters waagden zich aan dit parcours en er werd super gereden!

Zowel bij de dressuur als het springen waren er drie bekers te verdelen. In de dressuur was er een derde plaats voor Kris Vermeulen. Lieke van Moorsel werd tweede en de eerste plaats was voor Shannen Saedt! Super gereden meiden! Bij het springen bestond de top 3 uit Lynn Lommers (derde plaats), Saar Padilla (tweede plaats) en ging de eerste plaats naar Lieke Bekx. 

Nu werd het spannend, want wie werd er overall kampioen en mag zich dit jaar clubkampioen 2024 noemen?! Die eer ging naar Saar Padilla, van harte gefeliciteerd! De ponyclub heeft genoten van de gezelligheid, de sfeer onderling en de aanmoedigingen voor iedereen! Wederom trots op de club!