Punt voor Bedo Heren 1

Beek en Donk - De Heren 1 van Bedo gingen zaterdag 2 maart op bezoek bij The Flyers in Wijchen. Een nipt verlies in de thuiswedstrijd wilden ze voorkomen, dit keer zouden de punten mee naar huis gaan.

Het begin van de wedstrijd verliep echter stroef, de kansen werden goed uitgespeeld maar de keepers van The Flyers maakte het moeilijk voor de heren van Bedo om te scoren. Zo ontstond in korte tijd een achterstand van 4-1. De verdediging bleef compact en zorgde ervoor dat de stroeve aanval opgevangen kon worden. De kansen bleven komen, maar de doelpunten bleven achter. Met een stand van 13-9 voor The Flyers gingen de heren de rust in. De afspraken in de tweede helft waren simpel, achterin stond het prima, de aanval moest zorgvuldiger uitgespeeld worden en de afronding moest beter. Met deze simpele maar duidelijke afspraken gingen ze de tweede helft in. Ook deze begon stroef, en na een kwartier in de tweede helft was de achterstand vergroot naar 19-13. Ondanks de achterstand lieten de heren van Bedo het hier niet bij, met behulp van een reeks goede reddingen door de keeper werd een sterke fase ingezet en de achterstand van zes punten werd volledig schoongeveegd. Een kleine 10 minuten later was de stand gelijk, 19-19 en dus alles om voor te spelen. Met de slotfase voor de deur en een gelijke stand wisten beide teams een ding zeker, het is alles of niets. In de laatste paar minuten ging het gelijk op en hielden beide teams het vol om geen achterstand op te lopen. In de laatste paar seconden was de aanval voor The Flyers met een gelijke stand van 22-22. De heren van Bedo wisten het doelpunt te voorkomen om zo toch een punt mee naar huis te nemen. Al was het niet wat ze hadden gehoopt, was het gezien het begin van de wedstrijd een zeer welkome uitslag.