Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D

Kaartverkoop Zomerton Mariahout gaat hard

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - Het is bijna zover; de Zomerfeesten in Mariahout komen eraan! Op 15 juli trappen ze af met de ontspanningsmiddag en ‘s avonds met de Zomerton, beide in het Openluchttheater Mariahout. 

Zomerton is al jaren een groot succes met veel humor! Zeker dit jaar met artiesten zoals Frans Bevers, Berry Knapen, Dirk Kouwenberg en Andy Marcelisse. En niet te missen de Mariahoutse inbreng van Kiek Ons, Altijdgoe en de dansmariekes. Onder het motto ‘Puur en anders nie’ gaan de senioren van Mariahout zich 100 procent inzetten. Een middag met sketches, playback, een gastoptreden van bekende kletser en de groep Dé vélt Op uit Aarle-Rixtel zijn de ingrediënten voor een leuke middag!  

Er zijn nog kaarten te krijgen via zomerton@heikneutersmariahout.nl of bel Henk van Duinhoven 06-12674967. Ook zijn de kaarten verkrijgbaar bij Jumbo Lieshout, Jumbo Beek en Donk en Jos Martens Tuin en Park. Verkoopmomenten in Mariahout zijn in het buurthuis, Bernadettestraat 43, op vrijdag 1 juli 8 juli iedere keer van 18.30 tot 20.00 uur. Voor meer informatie over de Zomerfeesten Mariahout kunt u kijken op www.heikneutersmariahout.nl.