Afbeelding

Activiteiten in november bij Seniorenvereniging/KBO Lieshout

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Ook al is het fietsseizoen officieel afgesloten, ook in de winter fietsen de Lieshoutse senioren als het weer het toelaat. Iedere eerste en derde woensdag van de maand is er een route uitgezet. 

In november is dat dus op woensdag de tweede en op de zestiende. Je hoeft je niet aan te melden, kom gewoon naar het Dorpshuis om mee te fietsen. De tochten beginnen om 9.30 uur.

Kienen
De kientafels staan klaar op de vrijdagavonden 4 en 18 november. Iedereen is welkom om een kans te wagen op een van de mooie prijzen. Locatie Dorpshuis Lieshout. Aanvang 19.30 uur. De zaal gaat om 18.30 uur open.

Op zondag 6 november wordt in de St. Servatiuskerk een H. Mis opgedragen voor de overleden leden van de seniorenvereniging. De mis wordt opgeluisterd door het eigen koor Vogelenzang. Aanvang 9.30 uur. Iedereen is welkom.

Inloop
KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten, maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis een inloop waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Loop eens binnen en maak kennis met een dynamische seniorenvereniging. U bent van harte welkom.