Afbeelding
Foto:

Grote Fietsdag Seniorenvereniging/KBO Lieshout

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Een traditie van de Lieshoutse seniorenvereniging is de Grote Fietsdag. Dit jaar gaan de fietsers op dinsdag 12 juli op pad. Na de coronastop van twee jaar heeft de organisatie nu weer een mooie route van 55 km uitgezet. 

De samenkomst is om 10.00 uur bij de scouting aan de Herendijk. Na de koffie vertrekt de eerste groep om 10.30 uur. De organisatie zorgt onderweg voor koffie, drankjes en fruit. De fietsers nemen zelf een lunchpakket mee. Rond 17.30 uur is er een gezamenlijke maaltijd bij de scouting. Daarvoor zorgt dit jaar Wendy’s Broodjes. Aan de deelnemers wordt voor deze fietsdag een bijdrage van €10,00 per persoon gevraagd.

Inloop
KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten, maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur een inloop in het Dorpshuis waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Loop eens binnen voor zo maar een praatje bij een kop koffie en maak kennis met een actieve seniorenvereniging. U bent van harte welkom.