Afbeelding

Fotoexpositie bij de Biezen

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Fotoclub FC Objectief uit Beek en Donk ontving een uitnodiging van tuincentrum de Biezen om bij hen een expositie te houden. Daar werd door de leden zeer enthousiast op gereageerd. Ze zijn direct aan de slag gegaan om hun beste foto’s tevoorschijn te halen. 

De club, die al ruim 40 jaar bestaat en 35 leden heeft, laat namelijk heel graag aan de buitenwereld zien waartoe haar leden in staat zijn. Naast de jaarlijkse clubtentoonstelling is dit een buitenkansje om nog eens te exposeren en iedereen te laten genieten van de keur aan onderwerpen die op de foto’s te zien zijn. Binnen de club zijn zowel ervaren leden als nieuwere leden en zien ze een grote verscheidenheid van wat men graag fotografeert. 

Dat maakt een tentoonstelling als deze, waarbij geen vast thema is, voor de bezoeker extra boeiend. De exposite wordt gehouden bij tuincentrum de Biezen in Beek en Donk op zaterdag 5 en zondag 6 november. De openingstijden zaterdag zijn van 09.30 tot 17.30 uur en zondag van 10.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is geheel gratis. Tijdens de expositie zijn steeds leden van de club aanwezig om vragen over de foto’s en over de fotoclub te beantwoorden. Zij brengen hun enthousiasme voor fotografie graag aan u over!

Wilt u nu alvast iets meer weten over de fotoclub; veel info vindt u op de website www.fcobjectief.nl. Zij zien en spreken u graag op 5 en 6 november.