Afbeelding
Foto:

Kerstconcert in het Ontmoetingscentrum

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Ook in 2022 geeft het Beek en Donks Gemengd Koor haar kerstconcert in de Rabozaal van het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg. Dit concert vindt plaats op zaterdag 17 december om 19.30 uur. 

In een sfeervol versierde Rabozaal zal het koor een afwisselend programma presenteren. Dit kerstconcert staat onder leiding van dirigent dhr. Arie Ketelaars en wordt op de piano begeleidt door mevrouw Jolanda Verhagen. Tijdens dit concert worden buiten de gebruikelijke kerstliederen, onder andere gezongen; Veni Jesu, Song of Peace, Kol Slaven, Away in a Manger, en vele andere liederen. De kerstgedachte zal worden uitgesproken door beschermheer Mr. H.C.L.M. van Rooij. Ook zal er een muzikaal intermezzo worden verzorgd door onze pianiste mevrouw Jolanda Verhagen samen met Ties Benjamins; zij zullen vierhandig op de piano spelen. 

Het Beek en Donks Gemengd Koor beveelt dit kerstconcert van harte bij u aan. U zult er zeker van genieten zo kort voor de kerstdagen. Het is de gelegenheid om alvast in de kerstsfeer komen. Het bestuur van het Beek en Donks Gemengd Koor nodigt u van harte uit, om op zaterdag 17 december om 19.30 uur in het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg te komen luisteren en zo mogelijk mee te zingen. De toegang tot dit kerstconcert is gratis en vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld