Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - De 14e Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek start op dinsdag 9 mei vanuit het Parkpaviljoen aan de Koppelstraat in Beek en Donk. Zoals alle andere jaren kan je elke dag voor een afstand kiezen tussen 3, 5 en 10 kilometer, maar mag je ook elke dag voor een andere afstand kiezen. Het deelnemen is het belangrijkste.

De afstanden worden volledig uitgepijld, dus verkeerd wandelen is bijna onmogelijk. Daarnaast zijn er ook een routebeschrijvingen beschikbaar. Het deelnemen kost slechts €2,00 p.p voor vier dagen. Basisschoolleerlingen betalen €1,00 voor vier dagen. Inschrijven voor 1 dag kan ook. Kosten €1,00 p.p. Kinderen t/m 4 jaar gratis. Inschrijven kan alleen ter plaatse en contant.

Op woensdag 10 mei wordt er vanaf café De Koekoek in de Dorpstraat te Lieshout vertrokken. Donderdag is het vertrek vanuit het Dorpshuis aan de Bernadettestraat in Mariahout en op vrijdag, de laatste dag, vanaf De Dreef aan de Bosseweg in Aarle Rixtel. Er kan worden gestart vanaf 17.30 uur tot 19.00 uur. Uiteraard wordt op elke controlepost die ongeveer halfweg staan weer een gezond drankje en wat lekkers aangeboden. Hopelijk zijn de weergoden hen goed gezind en zij verwachten weer veel deelnemers die het mooie Laarbeek weer gaan beleven met mooie wandelroutes.