Afbeelding
Foto:

Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Voor de 14e keer wordt de prachtige wandelvierdaagse ‘Gezond Laarbeek’ weer georganiseerd. Dit jaar van dinsdag 9 t/m vrijdag 12 mei.

De eerste dag wordt er gewandeld in Beek en Donk. Jan van Stiphout gaat daar weer zorgen voor mooie routes van 3, 5 en 10 kilometer. De tweede dag, woensdag 10 mei, wordt er gestart in Lieshout. Hier staat Dick Warbout garant voor geweldige routes. De derde dag wordt er vertrokken in Mariahout en hier zorgen Fieke van den Heuvel en Edith Berkers voor mooie natuurlijke routes door Mariahout. De laatste dag, vrijdag 12 mei, zijn Nellie en Jo Maas druk in de weer geweest om voor mooie routes te zorgen in Aarle-Rixtel.

Zoals bekend zijn de routes van 3 kilometer ook geschikt voor wandelwagens en rolstoelen. Ondanks dat deze routes in de kern blijven is toch gepoogd om deze zo leuk en aantrekkelijk mogelijk te maken. Daarbij wordt erg rekening gehouden met de veiligheid voor de wandelaars. De routes van 5 en 10 kilometer zijn ook weer geweldig mooi en aantrekkelijk. Ook hier is zoveel mogelijk rekening gehouden met de veiligheid. Toch is het zaak dat elke wandelaar zelf ook erg goed uitkijkt, men loopt uiteindelijk op eigen risico. 

De kosten zijn ook weer laag gehouden om iedereen de gelegenheid te geven in deze dure tijd om mee te kunnen doen. Inschrijven voor vier dagen €2,00 p.p. Voor basisschoolleerlingen €1,00 voor vier dagen. Kinderen t/m 4 jaar gratis. Inschrijven voor 1 dag kan ook. Kosten €1,00 p.p. Let op: je kunt niet van tevoren inschrijven of registreren, dit kan alleen op de wandeldagen bij de start met contant geld.

Toch wordt er niet bezuinigd op de bekende versnaperingen en drank tijdens de rustpauzes. Ook wordt er weer de bekende unieke medaille uitgereikt bij deelname aan tenminste drie dagen. Mee doen lijkt een goede optie, en de organisatie ziet jullie graag van 9 t/m 15 mei. Meer informatie? w4dlaarbeek@kpnmail.nl of bel 0492 784238.