Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D

Duo-concert door Slagwerkensembles

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Slagwerkensemble A van Koninklijke Harmonie Oefening en Uitspanning (O&U) in Beek en Donk en De Slagwerkgroep van Fanfare De Vooruitgang uit Stiphout presenteren op zaterdag 16 december om 20.00 uur een boeiend duo-concert in Muziekcentrum Het Anker.

Het bijzondere kerstconcert markeert een stap vooruit voor Slagwerkensemble A van O&U, dat zich voorbereidt op het Wereld Muziek Concours in 2025. Het programma neemt het publiek mee op een reis rond de wereld met stukken als ‘Aboriginal Dreams’, ‘Bound for Marakesh’, ‘Smoking Surfaces’, en een ‘Irish Dance’. Een gevarieerd repertoire aan slagwerkkunsten staat op het programma, inclusief een speciaal kerstcadeau.

De Slagwerkgroep van Fanfare De Vooruitgang uit Stiphout, onder leiding van de nieuwe dirigent Vincent Houdijk, zal deze avond hun eerste concert geven. Ondanks een korte voorbereidingsperiode, biedt het programma een mix van bekende werken uit de popwereld en minder bekend repertoire uit de Amerikaanse slagwerkscene. Verwacht een krachtige en energieke uitvoering met mooie melodieën en grooves.

Het concert begint om 20.00 uur, met de zaal open vanaf 19.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar bij Fietsvakman van den Berg en Wetzel Optiek Optometrie & Horen in Beek en Donk, of online via https://www.ticketkantoor.nl/shop/StipOpLaarbeek. Mis dit enerverende kerstconcert niet en geniet van een avond vol muzikale diversiteit in Muziekcentrum Het Anker