Wie wordt prins van Ganzegat 2015?

NULL

Wie wordt prins van Ganzegat 2015?



Aarle-Rixtel – Op het bordes van de Couwenbergh wordt op 15 november afscheid genomen van Prins Jan Willem den Uurste en Prinses Monique. Zij hebben het afgelopen jaar op enthousiaste wijze de carnavalskar getrokken.

Hoewel prins Jan Willem bij zijn afscheid op carnavalsdinsdag nog adviseerde om geen prins te worden, is de prinsencommissie er toch in geslaagd om een nieuwe prins te vinden. Helaas voor Jan Willem moet hij een stapje terug doen en is dus niet voor de tweede keer prins van Ganzegat. Na het afscheid van Prins Jan Willem kan kennis worden gemaakt met de nieuwe Prins van Ganzegat. Eerder werden de volgende hints gegeven: 1.Haiduugut, 2. Blauw is ok moi, 3. Dikkopke, 4. Vis in ’t watter. Daar worden de volgende hints aan toegevoegd: 5. Over de top, 6. Hai lust er wel pap van en 7. Fietske noddig.

Vanaf nu kan iedereen raden wie de nieuwe prins van Ganzegat gaat worden. Denkt u het te weten? Vul dan snel de lijsten voor het prinsraden in bij Groente en Fruit vd Heuvel, snoepwinkel Jantje, kantine ASV’33, Grand Café Stout, bloemsierkunst Bloom, de Dreef, edelsmid Johan van Bakel of bij Tamoil tankcentre aan de Bosscheweg. Onder de winnaars worden 2 VIP arrangementen verloot voor 2 personen, dus voor elke Ganzekwekavond 1 arrangement voor 2 personen. Deelname kost slechts €1,00 per keer dat u meedoet.

Prinsenbal
Na de onthulling van de nieuwe prins is er een gezellig prinsenbal in café-zaal van Bracht. Data Ganzekwekavonden: Zaterdag 24 januari 2015: Seniorenmiddag. Zaterdag 24 januari 2015: 1e Ganzekwekavond en zaterdag 7 februari 2015: 2e Ganzekwekavond.