Geslaagde dierendokter: Tom Verbrugge

NULL

Geslaagde dierendokter: Tom Verbrugge


Beek en Donk - Tom Verbrugge ontving donderdag 9 juli, uit handen van een van de hoogleraren aan de faculteit dierengeneeskunde te Utrecht, het diploma van veearts. De diploma uitreiking vond plaats in een van de zalen in de Domtoren van Utrecht.


De voorzitter van de examencommissie roemde Tom om zijn behaalde resultaten met name de praktische vaardigheden. Hilariteit ontstond, toen de voorzitter aan de hand van ingezonden foto’s en verhalen door vriendin. vrienden en medestudenten, een boekje open deed over het wel en wee tijdens de studie tijd van Tom. Met wat rood achter de oren werden de ouders en andere aanwezigen bijgepraat over nachtelijk taferelen in het Utrechtse uitgaansleven tot en met de hoogste biernota binnen de universiteit. Sommige verhalen en foto’s kun je beter persoonlijk lezen gaf de voorzitter aan en voegde hier aan toe deze niet geschikt te achten om nu hier voor te lezen.
Vervolgens vroeg de voorzitter naar uitkomsten van zijn onderzoek stage in Ecuador en zijn afstudeer specialisatie op het gebied van varkens. Op de vraag hoe ziet je toekomst er qua werk uit, kon Tom bevestigen dat hij direct na zijn eindgesprek ongeveer een maand geleden een arbeidscontract en dus een baan heeft binnen dierenartsenpraktijk Groenlo. Na het uitten van complimenten waarin de voorzitter het benoemenswaardig vond dat ondanks, de pittige studie, het leven als student. Tom ook nog tijdens zijn gehele studie van 7 jaar bijbaantjes had en actief was bij sport verenigingen. Hij had zelfs tijd om ook nog een jaar als bestuurslid te fungeren, zeer bijzonder. bij het overhandigen van diploma veearts feliciteerde hij Tom namens Universiteit dierengeneeskunde Utrecht van harte. Aanwezigen beantwoorde dit met een daverend applaus.