Bedo handbalmeiden zoeken versterking

NULL

Bedo handbalmeiden zoeken versterking


Beek en Donk - Ben je tussen de 13 en 15 jaar, sportief, kun je wel tegen een stootje en hou je wel van een wedstrijdje? Dan zoeken Lise, Manon, Iris, Sofie en Christel jou!


Deze dames hebben al heel wat jaren met de jongens samen getraind en wedstrijden gespeeld. Best leuk, maar als ze volgend jaar niet een geheel dameshandbalteam hebben dan stopt het voor ze. En dat zou jammer zijn, want ze vinden handballen hartstikke leuk!

Dus heb je op handbal of voetbal gezeten of hou je van balsport, dan is het handbalteam wat voor jou. Ze trainen elke woensdag van 18.00 tot 19.00 uur in D’n Ekker te Beek en Donk. In het weekend hebben ze meestal een wedstrijd. Verder hebben ze heel goede coaches en trainers, een hele leuke club, elk jaar een tof kamp, originele activiteiten en veel lol en gezelligheid.

De dames aan het woord
Sofie: “Naast het handballen hebben we hele leuke uitjes. Maar ook echt een fijne teamspirit, sportief en gewoon lekker sporten en geen gezeur”. Christel: “Naast het handballen vind ik het kamp echt superleuk”. Manon: “BEDO is een supergezellige club. Handballen doe je samen en dat geeft een goed gevoel. En winnen natuurlijk, dat is het allerleukste!” Iris: “We hebben het gewoon heel leuk samen en het zou super stom zijn als we moeten stoppen omdat er niet genoeg meiden van onze leeftijd zijn die willen handballen - dat kan toch niet?” Lise: “Bij BEDO hebben we goed materiaal, toffe trainers en een mooie zaal. En ik vind de wedstrijden altijd leuk en gezellig”.

Ze zoeken dus leuke meiden die bij hen in het team in Beek en Donk willen komen handballen. Ben je vrolijk, behendig, sportief, teamspeler en bijdehand, dan zoeken zij jou!

Lijkt het jou wel wat? Kom dan rustig een keertje meetrainen. Je mag enkele keren gratis meetrainen voordat je beslist of je lid wilt worden. Wil je eerst meer info? Bel of App: 06-46600466 of mail: theo.vandinter@hotmail.com.

Uitslagen
Gemengde C-jeugd – Tremeg HC1 10-20