Afbeelding

Sparta'25 hervat competitie met thuiswedstrijd

Sportnieuws

Beek en Donk - Sparta’25 begint zondag op het eigen sportpark aan het tweede deel van de competitie. Voetbalvereniging Erp wordt ontvangen in Beek en Donk. Voor Sparta zal vanaf nu elke wedstrijd zeer belangrijk zijn. Missers kunnen eigenlijk niet meer worden gemaakt.

Sparta’25 staat op dit moment 11e (van de 14 teams) met 14 punten na 13 wedstrijden. Sparta heeft een negatief doelsaldo van -6. Sparta heeft dit vooral te danken aan de (te veel) acht gelijke spelen. Twee wedstrijden werden gewonnen en drie gingen verloren. Sparta is dus aan elke tegenstander gewaagd, maar zal toch vaker de drie punten moeten pakken.

Maar er is hoop. Na de eerste periode stond Sparta nog laatste. Nu staat Sparta 5e in de tweede periode. Belangrijke vraag is of Sparta de goede lijn in de tweede periode kan doorzetten.

De gasten uit Erp doen het op alle fronten beter dan Sparta. Zij staan 4e in de stand met 21 punten. Met een doelsaldo van +4 treft Sparta een goed georganiseerde tegenstander die op zich weinig scoort maar ook weinig tegen krijgt. En Erp staat op de tweede plaats in de 2e periode.

Kortom, Sparta zal een zware kluif hebben aan Erp. Maar excuses zijn er niet meer. In elke wedstrijd zal tot het laatste fluitsignaal gevochten moeten worden voor de punten. De wedstrijd begint om 14.30 uur op het sportpark aan de Heereindsestraat in Beek en Donk. Kom het vaandelteam steunen om de drie punten in Beek en Donk te houden.