Afbeelding

Fantast-ische Show Carnavalesque met de Teugelders

Algemeen

Beek en Donk - Carnavalsmaandag met Prins Luuk XLIV en z’n Gekleed gevolg, bij Café Zaal De Tapperij, wordt anders. Feest zoals je het nog niet eerder hebt beleefd. 'Show Carnavalesque' wordt een fantast-ische avondvullende show met diverse entertainers uit de stal van de Dutch Show Company. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in shows, typetjes en acts.

Er zit dus duidelijk weer Beweging in de maandagavond. Wat is er gezelliger dan met een heleboel carnavalsvierders samen een muzikaal feest bouwen? Rasartiesten die weten wat het is mensen te vermaken. De gehele avond lang optredens, afgewisseld met de hits van de Carnavalesque Drive-in-Show.

“Je moet hier gewoon bij zijn geweest!”, aldus Prins XLIV zelf. “Ganzendonck, tis hier fantast-isch, kan ik bij voorbaat al beloven!”. Het mooie van de avond is dat de entree gewoon helemaal gratis is gebleven. Je kunt dus op ieder moment van de avond alsnog beslissen lekker thuis op de bank te gaan zitten. Natuurlijk hopen de artiesten dat ze ook jou die avond mogen begroeten bij de Tapperij.