Afbeelding

Nieuwe bestuursleden voor Algemeen Belang Laarbeek

Algemeen

Laarbeek - De jaarvergadering van politiek partij Algemeen Belang Laarbeek (ABL) vond plaats op maandag 14 maart. Veel leden hadden weer de moeite genomen om onder andere stil te staan bij het afgelopen jaar.

Uiteraard werd er ook vooruitgekeken en is er verder gebouwd aan het versterken van de structuur van de partij. Zo was er ruimte voor 2 nieuwe bestuursleden die zijn gevonden in de persoon van Ellen Staal (Lieshout) en Arie van Berlo (Beek en Donk).

Hieronder stellen ze zich in het kort voor:
Ellen: “In het verleden heb ik gewerkt als ziekenverzorgende/verpleegkundige in de zorg. Later ben ik jongeren als particulier op gaan vangen en heb ik hen ondersteund in hun zoektocht naar de juiste hulpverlening. Momenteel ben ik mantelzorger voor mijn 85-jarige moeder. Zorgen zit in mijn bloed. Sinds kort heb ik zitting genomen in de cliëntenraad van het Fransicushof (onderdeel van de Zorgboog). Dit om onder andere spreekbuis te zijn voor de ouderen binnen deze instelling.

Waarom ABL mij aanspreekt? Door problemen met destijds het WMO, heb ik mijn verhaal kunnen doen tijdens de achterban. Voelde me gehoord, gesteund en gesterkt over de ervaring WMO-loket. Kreeg adviezen wat en hoe te doen. En hulp daarbij. Ik ben sindsdien eigenlijk niet meer weggegaan. Tijdens die vooroverleggen werd het mij steeds duidelijker dat ABL zich inzet voor de gehele Laarbeekse bevolking. En zeker voor de sociaal zwakkeren. ABL is voor iedereen! Laagdrempelig en transparant. En eerlijk.”

Arie: “In het dagelijks leven ben ik ondernemer en chauffeur voor mensen met een beperking en kinderen die bijzonder onderwijs genieten. Ik ben lid geworden van een politieke partij omdat ik meer betrokken wilde zijn bij lokale aangelegenheden en heb gekozen voor ABL omdat deze partij mijns inziens het beste het algemeen belang dient in Laarbeek voor iedere burger.”

ABL wenst Arie en Ellen heel veel succes bij het uitvoeren van hun bestuurstaak.