Afbeelding

‘Koningsloop’: Nu ook in Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk – Tijdens het Oranjefestival op woensdag 27 april wordt de ‘Koningsloop’ gehouden. Ben jij op zoek naar een uitdaging tijdens het Koningsfestival? Lees dan snel verder.

Wat is de Koningsloop? “Je koopt een ei met bijbehorend paspoort en je gaat hiermee langs een zes- tot zevental adressen in en om het Heuvelplein. Wat je moet doen, is stempels verzamelen op het ei. Maar die stempels krijg je niet zomaar. Bij elk adres moet je een kleine opdracht uitvoeren, zoals een shotje nuttigen, ijsje eten, of iets anders dergelijks. Als je dit hebt gedan, krijg je per adres een stempeltje op het ei. Maar… het ei moet heel blijven! Veel opdrachten zijn met alcohol, dus deelname gaat pas vanaf 18+. Heb jij alle stempels op het ei én is het nog heel? Dan krijg je bij inlevering een aardige attentie.

Meedoen
Het ei kost €7,50. Maar daar krijg je wel zes tot zeven shots/versnaperingen voor terug. Tevens steun je hiermede de organisatie van het ‘Oranjefestival’ en in de toekomst goede doelen. Daag je vrienden of vriendinnen uit en ga met elkaar of alleen deze uitdaging aan.

Wil je meer informatie over de eierloop? Kijk dan op www.eierloop.nl. In Venlo wordt dit al jaren met veel succes gedaan. Op deze site vind je ook vele foto’s hiervan.

Tijden
De Koningsloop vindt plaats op het Heuvelplein tussen 15.00 en 18.00 uur. Aanmelden kan bij Ties van Oorsouw via het e-mailadres tiesvanoorsouw@outlook.com.