Afbeelding

Vernieuwd ledenblad seniorenvereniging/KBO Lieshout

Algemeen

Lieshout - De honderdste editie van het ledenblad van Seniorenvereniging/KBO Lieshout verscheen afgelopen week in een heel nieuw jasje. Na negen jaar was het tijd voor vernieuwing.

Tijdens de drukbezochte Inloop van dinsdag 5 april presenteerde voorzitter Willem Damen het priKBOrd nieuwe stijl. De layout oogt frisser, enkele pagina’s zijn in kolommen verdeeld en er is een overzichtelijke indeling van de rubrieken. Ook wordt er meer gebruik gemaakt van beeldmateriaal. Logo’s, icoontjes en fotomateriaal laten in een oogopslag zien waar het artikel over gaat. Dat alles in een prettig leesbaar lettertype op lichtglanzend papier. De kopij gaat digitaal naar de drukker en het blad komt geniet bij de vereniging terug. Een hele vooruitgang, want tot nu toe werd het geprint en met de hand geniet. Een werkje waar vrijwilligers heel wat uren aan kwijt waren.

“We hebben er lang en serieus naar gekeken”, zegt Willem Damen bij de presentatie. “Vooral Theo Pardoel en Jan van Zuijlen hebben hun schouders eronder gezet.” Hij roept de leden op om zelf ook met ideeën voor het blad te komen. “Een nieuwe rubriek bijvoorbeeld of zelf een stukje schrijven.” Veel dank is de vereniging verschuldigd aan Theo Pardoel, die jarenlang het printen van het priKBOrd heeft verzorgd.

De wekelijkse Inloop is vanaf het begin van de zomertijd ook weer ’s avonds. De tijden zijn iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur en dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Loop eens binnen en maak kennis met een dynamische seniorenvereniging. U bent van harte welkom.