Cäpt'n. Klug & Die Zwergsteirer op oktoberfest

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Wanneer een echte Steirische politieman zijn harmonica uitpakt en samen met rebelse muzikanten uit de voet van de Steirische Erzberg en de Steirische Schilcherland begint het! Met energieke Inspiratie en een flitsend idee ontstaat Oostenrijks 'Kernöl-POP Comedy'. Een muziekalarm gaat loeien in de Alpen, het is…

Een nieuwgevormde Oostenrijkse band die zich niet alleen laat horen, maar zich vooral laat zien! Achter deze formatie zitten: Horst Klug, een Ober-Steirische politie hondengeleider met zo'n 35-jaar podiumervaring. Uwe Huber, een jonge dynamische toetsenist uit West-Steiermark. Christian & Kurt Kaindlbauer, de twins en voormalige Alpenrebellen (van: Rock Mi/ Die Leut' am Land), twee veteranen van de Steirische Erzberg, met een uitmuntende muzikale carrière.

Ze ontsteken met hun frisse, veelzijdige en onbevangen entertainment een bijna bovennatuurlijk en ongelooflijke vuurwerk. Een vuurwerk van humor en geven hiermee het publiek een onvergetelijke muzikale ervaring. Ze zijn te zien op het Oktoberfest in Aarle-Rixtel.

Officiële waarschuwing
Als uw huisarts u verboden heeft uw lachspieren te gebruiken, kunt u beter voorkomen dat u aanwezig bent tijdens de shows van deze Oostenrijkse Spitzen-Aprè-Ski & Party-Band, ondeugend, gek, steirisch.