Straatbeeld van de Lekerstraat in Beek en Donk
Straatbeeld van de Lekerstraat in Beek en Donk

Vervolg op succesvolle foto-expositie 'over de brug'

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Na een succesvolle foto-expositie van de Mgr. Verhagenstraat en omgeving wordt er druk gewerkt aan het vervolg. Nu komen de resterende straten aan de beurt. Veel buurtbewoners hebben spontaan foto's ingeleverd en er zijn een aantal mensen benaderd.

Het is echter nog niet gelukt om van ieder gezin dat in de Lekerstraat, de Bosscheweg, Bemmerstraat, de Brakenstraat, Trentstraat, Leekbusweg, Venstraat of de Wellestraat gewoond heeft één of meer foto's te krijgen. Daarom doet Heemkamer De Lange Vonder bij deze een laatste oproep aan iedereen die in genoemde straten woont of gewoond heeft, enkele foto's beschikbaar te stellen voor de tentoonstelling die op 23 en 30 april te zien is. Zij besteden de meeste aandacht aan de periode tussen 1940 en 1980. U krijgt alle foto's zo snel mogelijk terug, nadat de heemkundekring er een kopie van gemaakt heeft. Het is ook niet nodig om de foto's los te halen uit een album.

Als u foto's in wilt leveren kunt u iedere donderdagmiddag of donderdagavond terecht in de heemkamer van De Lange Vonder bij de muziektuin of u kunt bellen naar Annie Schepers, tel. 06-33053870 of Harry Brugmans 06-30450825.

De foto's worden dan door hen opgehaald en later weer bij u thuisgebracht. U mag natuurlijk ook bellen voor meer informatie.