Afbeelding

RTL Telekids Discoshow op OranjeFestival

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - De organisatie van het OranjeFestival heeft de bekende 'RTL Telekids Discoshow' weten te strikken. Op Koningsdag gaat deze 3-uur durende all-in show de jeugd (en hun ouders) vermaken met de speciale Telekids kinder-DJ die kinderen laat dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek.

Tijdens de show, vanaf een speciaal podium, zijn er Telekids spelletjes waarbij er te gekke originele Telekids-goodies te winnen zijn. Naast de DJ zijn er ook Telekids-promomeiden die meedansen en foto's maken van de kids. De foto's kunnen na de show gedownload worden via telekids.nl. De Telekids Discoshow brengt een heleboel vrolijkheid en staat garant voor een spetterende kids party. Het OranjeFestival is binnenkort te zien in de promo's op tv bij Telekids. De toegang is helemaal gratis!

Vrijmarkt
De komende weken kan er nog worden ingeschreven voor de vrijmarkt welke op koningsdag wordt gehouden. Kinderen en volwassenen kunnen er hun spullen verkopen vanaf een grondplaats, die door de organisatie wordt toegewezen. Kinderen t/m 15 jaar kunnen dat gratis doen. Alle anderen betalen slechts €5,00.

Meedoen of hulp bieden
Tijdens koningsdag is er nog plaats voor organisaties die zichzelf willen promoten, leden willen werven of ergens bekendheid aan willen geven. Er zijn gratis stands beschikbaar en om een bezoekje aantrekkelijker te maken krijgt iedere stand 1 of 2 spellen ter beschikking, die bezoekers kunnen spelen. Tevens zoekt de organisatie nog vrijwilligers die mee willen helpen van koningsnacht en -dag een succes te maken. Hulp is nodig bij het horecagedeelte of bij de vele spellen die opgesteld worden.

Aanmelden of meer informatie verkrijgen kan door een e-mail te sturen naar: colorfunlaarbeek@outlook.com.