Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Gemeente

Laarbeek - Voor Woonvoorziening de Bleek zoekt Laarbeekvoorelkaar.nl een boodschappenvrijwilliger die op maandagavond, zondagmiddag en/of donderdagavond samen met een paar bewoners van de Bleek naar de Plus wil wandelen, eventueel begeleiden met boodschappen doen en weer samen terug wil wandelen naar de Bleek.

Ze zijn op zoek naar iemand die van wandelen houdt, die de veiligheid onderweg mee in de gaten kan houden en die eventueel kan begeleiden in het zoeken naar producten in de supermarkt.

Voor KansPlus regio Gemert/Laarbeek zijn zij op zoek naar een enthousiaste secretaris voor het bestuur. KansPlus is een vereniging voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij organiseert voor deze doelgroep allerlei leuke activiteiten. Je maakt deel uit van het bestuur en het dagelijks bestuur. Zij komen ongeveer zes keer per jaar bij elkaar. Je bent verantwoordelijk voor het notuleren, verslagleggen en archiveren. Daarnaast mag je ook meedoen met het organiseren van activiteiten. Zij vragen affiniteit met de doelgroep en administratieve vaardigheden.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.