Logo mooilaarbeek.nl

'Seniorkunstcafé', speciale middag voor senioren

Beek en Donk - Ook dit seizoen zijn er weer speciale ontmoetingen met kunstenaars, waarbij zij hun manier van werken uitleggen en samen met u een korte rondgang langs hun werken maken.

Daarbij is alle gelegenheid om vragen te stellen aan de kunstenaars. Mw. Goen van Moorsel (schilderijen, keramiek en beelden) en dhr. Hennie van den Hurk (Keramiek) gaan graag met u in gesprek over hun schilderijen, keramische objecten, hun manier van keramiek stoken en -bewerken.

Mevrouw Van Moorsel kan bij uitstek aan u uitleggen waarom het ook op latere leeftijd loont om een mooie hobby te beginnen. Zij is pas na haar werkzame leven begonnen met aquarelleren en schilderen, en beleeft daardoor tot op heden heel veel plezier en gezelligheid bij alle exposities samen met Hennie. En Hennie kan tonen dat creativiteit van binnen zit, dat er meer mogelijk is als er goede wil is. En dat je al doende leert en excelleert. Hij is specialist op het gebied van speciale glazuur technieken.

Wees welkom!
Deze speciale middag voor senioren is geheel gratis. U hoeft zich alleen vooraf aan te melden. Ook voor een gratis kopje thee of koffie wordt gezorgd. Het seniorencafé wordt gehouden op 21 februari van 14.00 tot 15.30 uur. Aanmelding kan via e-mail: info@oudraadhuis.nl of telefonisch 0492-462387 (Daarbij duidelijk uw naam en telefoonnummer inspreken op het antwoordapparaat. Meldt u nu nog snel aan, met uw vrienden- of dames/herengroep, vol is vol. www.oudraadhuis.nl. 't Oude Raadhuis, Heuvelplein 8, Beek en Donk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>