Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

OranjeFestival zoekt hulp

Beek en Donk - Het OranjeFestival zoekt vrijwilligers die een paar uurtjes willen helpen het evenement te laten slagen. Het gaat om een aantal werkzaamheden op Koningsdag, zoals: Tussen 14.30 en 16.00 uur begeleiden van 2 grote opblaas glijbanen, het begeleiden van een springkussen tussen 10.30 en 16.00 uur (mag ook voor enkele uren), het opbouwen van de markt en de overige activiteiten tussen 07.30 en 10.30 uur, en de opruimwerkzaamheden na afloop van het OranjeFestival. Wil je één van deze klusjes samen met de organisatie op je nemen, stuur dan een e-mail naar oranjefestival@outlook.com.

Een heleboel deelnemers hebben zich inmiddels al aangemeld voor de OranjeFestival vrijmarkt. Deelname is gratis, en je krijgt een ruime grondplek om al je overbodige spulletjes te verkopen. Aanmelden kan via het genoemde e-mailadres.

Het OranjeFestival is 2 dagen gratis toegankelijk en begint vrijdag 26 april (Koningsnacht) met een muzikaal verjaardagsfeest. De geweldige 'Booming Pianos' spelen die avond vanaf 20.30 uur alles wat het publiek wil horen. De Foute Vinylshow vult de 'gaten' met de voor hen bekende, en vaak foute, zwarte schijfjes. Koningsdag zijn er tussen 10.30 – 16.00 uur allerlei activiteiten, waaronder de commerciële markt, de vrijmarkt, en de unieke Pop-Up Outlet Store met heel veel aantrekkelijke aanbiedingen van Annie's Tasjes, Annet Mode,

Fietsvakman v.d. Berg, en Sportshop Laarbeek. Vanaf 16.00 uur is er de 'OranjeFestival Closing Show'. Het dak gaat er dan figuurlijk af met top acts als The Allstarz?, STTRBSTN (Stuiterbeesten?), Lampegastuh?, en It all started in the Nineties.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>