Willem Damen met de cheque
Willem Damen met de cheque Foto: Ton op den Buijs

KBO Lieshout naar Soldaat van Oranje en aspergekwekerij

Algemeen Senioren

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren.

Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis een Inloop waar ook bestuursleden aanwezig zijn. Loop eens binnen en maak kennis met een actieve seniorenvereniging. U bent van harte welkom.

Soldaat van Oranje
Op woensdag 5 juni gaat KBO Lieshout met 60 personen naar de succesvolle musical Soldaat van Oranje. De vertrektijd van de bus is 11.00 vanaf het Dorpshuis.

KBO Lieshout Vrijwilligersdag
Op woensdag 12 juni vindt de jaarlijkse Vrijwilligersdag plaats. KBO Lieshout biedt haar vele vrijwilligers elk jaar een gezellige middag/avond aan vol vertier, amusement en lekker eten en drinken. Dit is hun blijk van waardering en dank voor het vele werk dat zij voor de leden van de vereniging verzetten. Ze zijn dit jaar te gast bij In de Hei, Schaapsdijk 6 in Mariahout, een unieke locatie met een sfeervolle B&B, 'n vergaderruimte en een Glamping. De fam. van Vijfeijken heeft de oude koeienstal verbouwd tot een heel fraaie B&B. Daar zijn ze die dag vanaf 14.00 uur te gast. Alle vrijwilligers hebben inmiddels een uitvoerige persoonlijke uitnodiging ontvangen met het uitgewerkte programma.

Excursie naar Zachtfruit- en Aspergeboerderij in Olland
Op dinsdag 18 juni heeft de Activiteitengroep Excursies een excursie georganiseerd naar de firma Van Hoof Zacht Fruit en Asperges in Olland. Al meer dan twintig jaar telen zij asperges die volgens hen groeien in de daarvoor perfect geschikte Rooise zandgronden. Gedurende diezelfde periode telen ze ook blauwe bessen, frambozen en rode bessen. Zij leveren hun producten aan Veiling Zaltbommel. Ook leveren ze confituur, gelei, ijs en vruchtensappen. Ze worden op het bedrijf verwacht om 13.30 uur en de excursie over het bedrijf duurt ongeveer 2,5 uur. Er is plaats voor maximaal 35 deelnemers. De kosten voor deze excursie vol verrassingen bedragen €5,00.

Rabobank Clubkas Campagne
Op zaterdag 18 mei mocht Willem Damen, voorzitter van KBO Lieshout, een prachtig bedrag (zie foto) in ontvangst nemen van de Rabobank Clubkas Campagne.