Deel Interieur uit Aarle-Rixtel is één van de honderd deelnemende bedrijven
Deel Interieur uit Aarle-Rixtel is één van de honderd deelnemende bedrijven Foto: Mark Barten

Hét Grote Decemberboek met Deel Interieurbeleving

Algemeen Hét Grote Decemberboek

Aarle-Rixtel – Margot Cleutjens van Deel Interieurbeleving uit Aarle-Rixtel is een van de deelnemers aan Hét Grote Decemberboek. Wie zij is en waarom zij hieraan meedoet, lees je in dit artikel. En natuurlijk ook wat je van haar aan kunt treffen in het boek dat vol komt te staan met Laarbeekse producten. Allemaal lokale tips voor de feestdagen!

Vertel eens wie je bent en wat voor bedrijf je hebt?
"Margot Cleutjens van Deel Interieurbeleving, dat ben ik! Ik kom uit Son en Breugel, woon alweer ruim 13 jaar in Aarle-Rixtel en ben 36 jaar jong. Samen met mijn vriend Wietse woon ik waar mijn Deel-auto vaak gespot wordt: de Lieshoutseweg. Mooi oud huis, fijne grote tuin en altijd heel erg welkom gevoel in Ale. Sinds 4 jaar ben ik ondernemer, het roer gooide ik om; van Facility Manager naar Interieurstyliste. In de Klokkengieterij gestart en sinds 1,5 jaar een echte 'winkel winkel' aan de Kerkstraat 4 in Aarle-Rixtel, waar ik 3 dagen geopend ben per week. De overige dagen geef ik interieuradvies bij particulieren en doe ik stylingopdrachten voor de zakelijke markt; zoals podiumstyling, lunchruimtes en flexplekken voor bedrijven en kleur- en inrichtingsplannen op scholen. Ik hou van afwisseling in mijn werk en ik hou van mensen. Met bovenstaande activiteiten heb ik dat beide en dat maakt mij blij!"

Waarin onderscheid jij je met jouw bedrijf?
"Door de mix van werkzaamheden heb ik klanten veel te bieden. Ik kan een advies zelf ook uitvoeren tot in het laatste detail in de ruimte, zoals een kaarsje, vaasje en sfeerlichtje. Je kunt bij mij in de winkel kennis maken met mij als persoon maar ook met kleur en beleving. De winkel biedt inspiratie en creativiteit voor mij en mijn klanten, dat krijg ik elke dag terug! Daarnaast vind ik het belangrijk dat een interieur persoonlijk is, er iets te zien valt en dat er geleefd mag worden. Die totale beleving laat ik ontstaan door het gebruik van kleuren en materialen, een goede mix van oude en nieuwe producten en persoonlijke details."

Wat vind je van het idee van Hét Grote Decemberboek?
"Een superduper gaaf idee! Ik was meteen enthousiast toen het idee werd geopperd! Het idee van het boek was meteen jeugdsentiment. Hoe leuk als vroeger het speelgoedboek op de mat viel en ik ging knippen en plakken om mijn wensenlijstje te vullen. Een super initiatief om weer eens wat tastbaars in je handen te hebben met Hét Grote Decemberboek. Lekker bladeren en je laten verrassen wat Laarbeek te bieden heeft. Ik ben zó benieuwd of jullie dit ook, net zoals ik, heel enthousiast gaan bekijken?!"

Wat voor soort producten van jou kunnen we gaan aantreffen in Hét Grote Decemberboek?
"Uiteraard veel leuks voor in en om huis! Zowel voor volwassenen als voor kids. Een groot deel van de producten vindt van jong tot oud leuk. Ik heb een divers aanbod en daarom ook behoorlijk wat verschillende producten op laten nemen in het boek. Denk aan een leuke betaalbare kaars, stoere leren onderzetters maar ook een sfeerlichtje of wanddecoratie dat iets duurder is. En omdat ik weet dat het ooit lastig is om een cadeautje te kopen voor een ander voor in huis, is er natuurlijk ook een cadeaubon te koop."

Hoe belangrijk vind jij de slogan 'lokaal denken, lokaal kopen'?
"Dat is een hele fijne slogan! Ik merk dat mensen het prettig vinden om bij mij in de winkel te komen. Ik maak een praatje, denk mee, geef tips, drink een kop thee op mijn bankje op de stoep, zwaai naar de voorbijgangers. Gewoon super dorps. Ik verkoop in mijn winkel een mix, alles wat ik zelf mooi en leuk vind en dat sluit perfect aan bij jullie als klant. Belangrijk ook, want binnen het dorp en binnen Laarbeek wil ik dat bieden voor een breed publiek, van jong tot oud."

Wat zou je nog graag kwijt willen aan de inwoners van Laarbeek?
"Gelukkig krijg ik nog elke week nieuwe gezichten in de winkel, blijf mij daarmee verrassen! Ook na 1,5 jaar zijn er nog inwoners die voor het eerst binnenstappen, ik vind dat leuk. Even de tijd nemen, even rondkijken en weten wat er te krijgen is. Het praat zich voort, de mond-tot-mondreclame maakt het voor mij! Zowel voor mijn stylingopdrachten als de winkel. Voel je welkom, tot deels!"

Deel Interieurbeleving
Margot Cleutjens
06-51597047
Kerkstraat 4, Aarle-Rixtel

Geopend op woensdag-donderdag-vrijdag 10.00-17.00 uur
Eerste zaterdag van de maand 10.00-17.00 uur

www.deelinterieur.nl
Facebook; Deel Interieurbeleving
Instagram; deelinterieurbeleving

Afbeelding
Een fictieve voorbeeldpagina van hoe Hét Grote Decemberboek eruit komt te zien