Afbeelding
Foto:

GoedeMorgen Media verhuist naar Piet van Thielplein

Algemeen

Beek en Donk - Na bijna negen jaar kantoor gehouden te hebben aan het Heuvelplein, neemt GoedeMorgen Media per 1 februari intrek in een nieuw kantoorpand op het Piet van Thielplein 23 in Beek en Donk. Op dit adres was ruim 20 jaar lang Van Mierlo Schoenen gevestigd. 

Karel van Deurzen (GoedeMorgen Media) legt uit: “We zijn 9 jaar geleden gestart op het Heuvelplein in een ruimte waar nog een oude kluis van de Rabobank was gevestigd. Deze ruimte was al snel te klein en daarom namen we in 2014 intrek in het oude pand van de lijstenmakerij (Heuvelplein 3). Helaas kunnen we in dat pand niet verder groeien en zijn we daarom al langere tijd op zoek naar een iets grotere locatie. Het coronavirus heeft het proces nog wat versneld. De ruimte op het Heuvelplein was al aan de krappe kant voor ons team en zeker in tijden van corona is het wenselijk om voldoende ruimte te hebben. In het pand op het Piet van Thielplein kunnen we hopelijk jaren vooruit en onze groei doorzetten.”

Naast DeMooiLaarbeekKrant is GoedeMorgen Media ook uitgever van Hét Grote Decemberboek en Laarbeek Onderneemt. Daarnaast heeft het met GoedeMorgen Reclame & Communicatie een full-service reclamebureau. “We ontzorgen onze klanten volledig, omdat we ook digitaal een grote stap hebben gezet de laatste jaren. Denk aan het bouwen van websites en het ontwikkelen van huisstijlen. We vervaardigen veel drukwerk. Fijn is dat we daarbij ook kunnen zorgen voor de verspreiding. Niet alleen in Laarbeek, maar ook in de regio.”

GoedeMorgen Media
Piet van Thielplein 23
5741CP, Beek en Donk
info@goedemorgenmedia.nl
0492-832182