Afbeelding

Carolientjes bij Zonnebloem afdeling Beek en Donk

Algemeen

Beek en donk - De Zonnebloem, afdeling Beek en Donk, organiseerde afgelopen donderdag een gezellige middag bij Café Dave van de Burgt aan het Heuvelplein in Beek en Donk. Voor deze middag was het duo ‘de Carolientjes’ uitgenodigd.

De twee dames hadden de sfeer er vanaf de start goed in. Als de zusters Incontinentia en Constipatia was het gemakkelijk om de lachers op de hand te krijgen. Met afwisselend liedjes en verhalen uit de kloosterpraktijk was het snel gezellig. Na de pauze kwamen de dames terug als de Carolientjes die met veel bekende liedjes de zaal ook aan het meezingen kreeg. Ook de quiz, met prijzen van de zolder van Juliana en Bernhard, was een succes. Eenvoudige humor die bij de 60 aanwezige gasten goed beviel. Het geeft de organisatie veel voldoening om voor de doelgroep van de Zonnebloem deze activiteiten te organiseren. Na de gezellige middag konden de gasten weer tevreden naar huis.

Op 11 mei organiseert de Zonnebloem een vrijheidslunch waarbij ze uiteraard stil staan bij de herdenking op 4 mei en de viering op 5 mei. Meer info volgt via DeMooiLaarbeekKrant.