Afbeelding

Leden Seniorenvereniging Beek en Donk krijgen korting voor fietsspiegel

Algemeen

Beek en Donk - Het wordt steeds drukker op de weg en iedereen gaat steeds sneller. Een fietsspiegel kan je hier enorm bij helpen. Met een fietsspiegel kun je gemakkelijk zien wat er achter je gebeurt, zonder dat je je nek hoeft te draaien of je focus van de weg af hoeft te halen. 

Een fietsspiegel kan je helpen om ongelukken voorkomen. Door te weten wat er achter je gebeurt, kun je beter inschatten wat de andere weggebruikers van plan zijn en hierop anticiperen. Zo hoor je een elektrische auto niet, maar kun je hem wel in je spiegel zien aankomen. Daarnaast helpt een fietsspiegel je om veilig van rijstrook te veranderen en is het veiliger om de bocht om te gaan. Fietsen zal ook een stuk comfortabeler zijn omdat je een stuk minder vaak je nek hoeft te draaien om achterom te kijken. 

Het bestuur van Seniorenvereniging Beek en Donk is daarom erg blij dat Fietsvakman van den Berg, na de korting op de fietshelm, nu ook korting geeft bij de aanschaf van een fietsspiegel. Bij de fietshelm (een stuk duurder dan een fietsspiegel) is afgesproken dat leden 15% korting krijgen van de fietsenzaak en de penningmeester van de Seniorenvereniging geeft daarbij nog €10,00 terug op vertoon van de kassabon. Deze actie blijft ook gewoon doorlopen en veel leden van Seniorenvereniging Beek en Donk hebben daar al gebruik van gemaakt. Nu komt daar dan de fietsspiegel bij met 15% korting van de fietsenzaak op het Heuvelplein en de leden kunnen daarna nog €5,00 terugkrijgen van de Seniorenvereniging Beek en Donk. Voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.