Afbeelding

Seniorenvereniging Lieshout blij verrast

Algemeen

Lieshout – Tijdens de gezellige en druk bezochte inloop van Seniorenvereniging/KBO Lieshout van dinsdag 3 oktober werd het aanwezige bestuur blij verrast met de komst van mevrouw Gerdine Vereijken van de Rabobank. Mevrouw Vereijken kwam een cheque overhandigen met het mooie bedrag van €1.090,70. Dit bedrag is het resultaat van de uitgebrachte stemmen bij de Rabo Club Support. 

Het geld komt zeer goed van pas en zal onder andere besteed worden aan de kerstviering die in december gaat plaatsvinden. Er was een groot applaus van de aanwezigen voor dit geweldige succes. Seniorenvereniging/KBO Lieshout organiseert door het jaar heen een groot aantal activiteiten, waaraan door de vele leden en gastleden goed wordt meegedaan. Vanwege de gestegen prijzen valt het niet altijd mee voor de organisatie om dit met een betaalbare bijdrage van de leden rond te krijgen. De kerstviering is een van de belangrijkste en sfeervolste bijeenkomsten van het jaar en dankzij deze bijdrage van de Rabobank kan het door de leden te betalen bedrag binnen de perken blijven. De seniorenvereniging dankt alle leden en sympathisanten die gestemd hebben. 

De penningmeester verhoogde de feestelijke stemming tijdens de inloop door alle aanwezige leden gratis een extra kopje koffie aan te bieden. Bent u 50+ en nog geen lid? Kom dan eens vrijblijvend naar de inloop op dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur en geniet van het gezellige samenzijn. U zult versteld staan van het uitgebreide programma van de vereniging. Seniorenvereniging/KBO Lieshout is een zeer actieve vereniging met fietstochten, jeu de boulen, dagreizen, meerdaagse vakanties, fietsvakanties, dagreizen voor leden met een beperking, leesclub, schijfclub, zangkoor en nog veel meer. Maar ook wie gezellig wil kienen, kaarten of sjoelen is van harte welkom. Kortom: Een vereniging waar pit in zit.