Afbeelding

Seniorenvereniging Lieshout blikt vooruit op de Kerst

Algemeen

Lieshout – Nog een paar weken en het is weer december met de jaarlijkse feestelijkheden. Seniorenvereniging/KBO Lieshout blikt vooruit met enkele mooie activiteiten voor de kerst. 

Zo is er op dinsdag 12 december een avondje bloemschikken waar een mooie kerstvaas wordt gemaakt. De avond wordt gehouden in het Dorpshuis en begeleid door Helmie van Duijnhoven. Het begint om 19.30 uur. Er mogen ongeveer 20 personen deelnemen. De prijs bedraagt €32,50 en dat is inclusief de vaas en spullen zoals een waterschaal, oase, watervaste tape, jute band, sneeuw, lampjes inclusief batterijen, ballen en decoratie, groen pistache en eucalyptus, binddraad en lijm. Men kan zelf de kleur van de ballen kiezen: wit, goud, zilver of een andere kleur. Aanmelden kan bij de inloop op dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur of via de mail.

Op woensdag 13 december is er een uitstapje georganiseerd naar de kerstmarkt in Aken met bezoek aan de schatkamer in de Dom. Rondleiding in de Dom is met een gids en er is per groep een maximum van 20 personen. Dit aantal is al bereikt en pas bij een volgend aantal van 20 kan er een nieuwe groep komen. Men kan zich wel aanmelden voor de wachtlijst van de rondleiding, voor het geval er mensen afmelden. Het bezoek aan de Kerstmarkt kost €52,00 en dit is inclusief een diner op de terugtocht naar huis. Voor de rondleiding in de schatkamer is een extra bedrag van €12,50 verschuldigd. Aanmelden voor de kerstmarkt is nog mogelijk.

Dan is er op dinsdag 19 december een kerstviering in Zaal De Koekoek. Die begint om 14.00 uur. Zaal open om 13.30 uur. De voorzitter opent de middag waarna pastor Geoffrey de Jong een kerstboodschap uitspreekt. Verdeeld over de middag zijn er optredens van het Dickenskoor van Primavera. Er is volop tijd om gezellig met elkaar te buurten en mochten er mensen zijn die graag een kerstverhaal of kerstgedicht willen voordragen dan is dat mogelijk. Een kerststukje opvoeren mag ook. Graag melden als men iets wil doen. De middag wordt besloten met een koffietafel. De kosten bedragen €15,00 per persoon. Aanmelden via de inloop of mail kbolieshout@gmail.com. Hopelijk wordt het een gezellige kerstviering. Bent u nog geen lid en wilt u ook gezellig meedoen, dan kan men op de inloop aanmelden als lid of via de website www.kbolieshout.nl.