Afbeelding

Scouting lanceert Kerstbomen Ophaalactie

Algemeen

Beek en Donk - Terwijl het kerstseizoen langzaam ten einde loopt, zet Scouting Beek en Donk zich in om inwoners van Beek en Donk en Lieshout het gemak te bieden van het moeiteloos afvoeren van kerstbomen. Op zaterdag 6 januari, tussen 10.00 en 16.00 uur, biedt de scouting een unieke service aan: het ophalen van kerstbomen bij mensen thuis tegen een bescheiden vergoeding.

Deze actie is een kans voor Scouting Beek en Donk om de handen uit de mouwen te steken en geld in te zamelen. Dit geld wordt gebruikt om de contributie- en kampbijdragen zo laag mogelijk te houden, waardoor alle leden volop kunnen genieten van de spannende avonturen die scouting te bieden heeft. Maar er is meer! De kerstbomen ophaalactie voorziet ook in het gemak voor de inwoners die liever niet zelf naar de milieustraat willen rijden. Dit is vooral een uitkomst voor de ouderen die geen zin hebben om met hun kerstboom te sjouwen, of voor degenen die willen voorkomen dat hun auto een naaldentapijt wordt. Voor deelnemers is het simpel: even vooraf betalen via een handig betaalverzoek, en vervolgens de kerstboom buiten neerleggen op de afgesproken dag en tijd.

Natuurlijk is er ook de optie om aan de deur te betalen. Ja, dat betekent wel dat je even in de ochtend of middag thuis moet blijven, maar het biedt ook de gelegenheid om de enthousiaste scouts persoonlijk te ontmoeten en tegelijkertijd een steentje bij te dragen aan een lokaal goed doel. Om ervoor te zorgen dat je kerstboom met de juiste dosis enthousiasme wordt opgehaald, nodigen ze je uit om jouw deelname te reserveren op de website. Ga naar www.scoutingbeekendonk.nl/kerstbomenactie en plan jouw kerstboomophaling. Doe mee en maak niet alleen het opruimen na de feestdagen aangenaam eenvoudig, maar draag ook bij aan een levendige en gezellige scoutinggemeenschap in Beek en Donk.