Afbeelding

Servicepunt bibliotheek in Aarle-Rixtel in januari 2024 open

Algemeen

Aarle-Rixtel - Vanaf het nieuwe jaar kun je, als inwoner van Aarle-Rixtel, je online gereserveerde bibliotheekboeken ophalen en weer inleveren bij het servicepunt van Bibliotheek De Lage Beemden in de Huiskamer van De Dreef in Aarle-Rixtel.

Je zoekt en reserveert voortaan online je boeken of tijdschriften via www.bibliotheeklagebeemden.nl. Naast de collectie vind je daar ook een overzicht van de nieuwste boeken en veel andere interessante informatie. Bijvoorbeeld over computercursussen, voorleesactiviteiten, Kenniscafés, het Literair Café en het lenen van e-books en luisterboeken. Zodra je boeken bij het servicepunt in Aarle-Rixtel zijn gearriveerd, ontvang je een e-mailtje dat je ze kunt ophalen. Je levert ze daar ook weer in. Als je er toch bent, blader je krantje of tijdschrift eens door onder het genot van een kop koffie aan de leestafel! Heb je toch zin om te snuffelen tussen de boekenkasten, dan ben je van harte welkom bij de bibliotheken in Lieshout en Beek en Donk.

Informatiepunt Digitale Overheid
In de Huiskamer van De Dreef krijgt ook het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid een plek. Hier kun je terecht als je het lastig vindt om informatie te vinden of iets te regelen met de overheid. Houd de website in de gaten voor de precieze dag en tijd.

Verhuizing
Op woensdag 20 december is de laatste dag dat je boeken kunt uitzoeken en lenen in de huidige bibliotheek. Er is van 14.00 tot 17.00 uur ook voor het laatst een bibliotheekmedewerker om je te helpen en adviseren. Vanaf donderdag 21 december zijn ze gesloten en gaan ze ervoor zorgen dat je na de kerstvakantie bij het nieuwe servicepunt in de Huiskamer terecht kunt. Heb je vragen over bijvoorbeeld je bibliotheekpasje, reserveringen of je abonnement dan kun je tijdens kantooruren altijd bellen naar het algemene telefoonnummer: 0492-323245.

Boekendienst aan huis
Lees je graag, maar ben je door (tijdelijke) ziekte of immobiliteit niet in staat zelf naar het servicepunt te komen? Dan is de Boekendienst-aan-huis iets voor jou. Kijk voor meer informatie op de website of bel 0492-323245.