Afbeelding

Betoverend Kerstconcert met lokale zanggroepen

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek/Boerdonk -  In de St. Servatiuskerk in Boerdonk wordt op zondag 17 december om 13.00 uur een kerstconcert georganiseerd. Aan dit concert doen ook Zingiz uit Beek en Donk en Primavera uit Lieshout mee.  

Laat je betoveren door de magie van Kerstmis tijdens het kerstconcert, waarin getalenteerde muziek- en zanggroepen uit de regio samenkomen voor een onvergetelijke middag vol muzikale pracht. Geniet van de harmonie van traditionele en eigentijdse kerstliederen, uitgevoerd door enthousiaste koren die de warmte van het seizoen in elke noot vangen. Het concert belooft een sfeervolle ervaring te worden, met sprankelende lichtjes, feestelijke decoraties en de betoverende klanken van de feestdagen. Breng je familie en vrienden mee en laat je meevoeren door de prachtige melodieën die de kerstgeest tot leven brengen. Wees gereed voor een middag vol vreugde, saamhorigheid en onvergetelijke muzikale momenten.

Het programma duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Zanggroep Zingiz uit Beek en Donk treedt om 14.00 uur op en het koor Primavera uit Lieshout om 15.45 uur. Tussendoor maken ook blaaskapel Tismarwadegewendbent,  gemengd koor St Cecelia, kinderkoor No Kidding, koor Vivace en zanggroep Imagine hun opwachting. De toegang is gratis, maar een vrije gift wordt erg gewaardeerd en komt ten goede aan lokale goede doelen. Kom en deel de magie van Kerstmis. Ze hopen je te verwelkomen op dit feestelijke evenement dat de harten verwarmt en de geest van het seizoen omarmt. 

Op de Facebookpagina van Imagine wordt iedere week een zang/muziekgroep die meedoet voorgesteld. Ze zijn nog op zoek naar mensen die tijdens het evenement willen filmen en/of fotograferen. Daarvoor kun je je opgeven bij Marieke via marieke_koning1989@hotmail.com.