Marinus van Horik, Theo Manders, Mien Manders en Hans Kempe.
Marinus van Horik, Theo Manders, Mien Manders en Hans Kempe. Foto:

Seniorenkoor Sint Joachim Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Op de jaarvergadering van Seniorenkoor Sint Joachim hebben ze vier jubilarissen mogen huldigen. Dit waren van links naar rechts: Marinus van Horik, Theo Manders, Mien Manders en Hans Kempe.

Marinus is maar liefst 25 jaar lid van het koor. Dit is voor een seniorenkoor best opmerkelijk en hij is lid van de tenoren. Theo Manders is 15 jaar en ook lid van de tenoren. Mien Manders, de echtgenote van Theo, is 20 jaar lid en lid van sopranen. Hans Kempe is 15 jaar lid en tevens de zeer gewaardeerde dirigent sinds enkele jaren. Alle jubilarissen kregen een oorkonde uitgereikt, een speld werd opgespeld en een attentie, bloemen en cadeau bon overhandigd. Deze werden uitgereikt door voorzitter Hans Klessens. Seniorenkoor Sint Joachim is blij dat ze zoveel trouwe leden hebben, waarvan velen al jaren bij hen zingen. Het zegt wel wat voor de sfeer die in de vereniging is. Tijdens deze jaarvergadering merkte dirigent Hans Kempe op dat hij een zeer gelukkige dirigent was vanwege de progressie die hij bij het koor constateerde. Wat ook wel blijkt op de reacties van derden als ze ergens optreden. Afgelopen jaar zijn er drie leden overleden die ze tijdens de vergadering extra hebben herdacht.

Gelukkig hebben ze in het afgelopen jaar ook weer drie nieuwe leden kunnen verwelkomen, maar natuurlijk kunnen ze nog altijd nieuwe leden gebruiken. Bent u geïnteresseerd? Aanmelding kan via 0492-462081 of tijdens de repetities op dinsdagmiddag vanaf 13.30 uur bij Dave van de Burgt. Regelmatig treden ze op in verzorgingstehuis de Regt.