Afbeelding

Dansmariekes CV de Heikneuters behalen 1e en 2e prijs

Algemeen

Mariahout - Samenwerkingsverband Vrije Danstoernooien organiseerde op zondag 17 maart een groot danstoernooi in de Eendracht te Gemert. Dansgroepen uit de regio, maar ook van ver daarbuiten waren op het toernooi aanwezig. Voor de twee groepen, de Pink Blinks en de Pink Dance Lady’s, van CV De Heikneuters uit Mariahout een spannende dag.

Een aantal meiden deden voor de eerste keer mee met een danstoernooi en dat was aan de snoetjes te zien. Vol spanning stonden ze in de coulissen, maar eenmaal op het podium vielen de zenuwen van de meiden af en stonden ze te stralen! Vol enthousiasme dansten beide groepen hun prachtige gardedans, wat werd beloond met een groot applaus. Het vele trainen de afgelopen maanden werd bij de prijsuitreiking beloond. De Pink Blinks behaalden een mooie tweede prijs in de categorie ‘Groep garde externen minioren’. De Pink Dance Lady’s mochten de eerste prijs in ontvangst nemen in de categorie ‘Groep garde externen junioren’. Het was een spannende en leuke ervaring voor de meiden deze ochtend. En tegelijkertijd een mooie afsluiter van een druk en vooral gezellig en succesvol carnavalsseizoen.

Ben je volgend carnavalsseizoen 5 jaar of ouder en lijkt het je leuk om mee te dansen bij de dansmariekes van CV De Heikneuters? Op maandag 8 april staat de eerste van twee proeftrainingen gepland. Aanmelden kan bij Marianne Schepers via 06-10377869.

Afbeelding