Afbeelding

Repaircafé in Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Het maandelijkse Repaircafé Laarbeek bij Howeko aan het wethouder Heinsbergenplein in Beek en Donk vindt vrijdag 3 mei weer plaats. Tijdens deze, hopelijk, weer gezellige ochtend kunt u met al uw kapotte huishoudelijke en doe het zelf apparaten waar naar Howeko komen.

Denk niet dat lukt ze toch niet want vaak lukt het net wel. Tijdens het laatste repaircafé kwamen ze erachter dat ze voor een keukenmachine een onderdeel moesten bestellen van ca. 20 euro, het was op internet snel gevonden. Komend Repaircafé zullen ze kijken of het gemaakt kan worden, waarmee dan toch weer dure kosten van vervanging worden voorkomen. De reparateur houdt wel van een uitdaging, al moeten ze zich er ooit met z’n drieën over buigen.

Wilt u naar het Repaircafé komen dan heeft het voorkeur dat uit een afspraak maakt via repairlaarbeek@gmail.com u krijgt dan een afspraakbevestiging terug met een tijd en wordt zo dicht mogelijk op die tijd geholpen. Voor kleding moet u een afspraak maken. U kunt ook gewoon binnenlopen en gezellig met een kopje koffie op uw beurt wachten. Hou dan rekening met een langere wachttijd, want afspraken gaan voor. Wist u overigens dat u ook kleine meubelen kunt aanbieden. Misschien niet direct te repareren maar ze gaan met u op zoek naar een goede oplossing.

Het Repaircafé is open van 9.00 tot 12.00 uur.