Stan Hendriks is de buurtsportcoach van Laarbeek en roept iedereen op om met 'het vitaalste idee van Laarbeek' te komen.
Stan Hendriks is de buurtsportcoach van Laarbeek en roept iedereen op om met 'het vitaalste idee van Laarbeek' te komen.

Maak jij Laarbeek een stukje gezonder?

Kinderen & Tieners

Laarbeek - Zit jij in groep 5, 6 of 7 en heb jij een goed idee hoe je Laarbeek een stukje gezonder kan maken? Geef je dan snel op voor het Vitaalste idee van Laarbeek Junior op woensdagmiddag 19 april. Samen met klasgenootjes kun je jouw idee komen vertellen aan de juryleden. Het beste idee gaan ze echt waarmaken in Laarbeek! 

Het Vitaalste idee van Laarbeek Junior is een vervolg op het Vitaalste idee van Laarbeek, wat plaatsvond op 23 maart 2022. Het doel is om projecten en activiteiten op te zetten die bijdragen aan de gezondheid van de inwoners van Laarbeek. Vorig jaar kwamen er een aantal hele leuke ideeën uit die inmiddels bijna allemaal al zijn gerealiseerd, zoals bijvoorbeeld de 50/50 Challenge waarmee bijna €10.000 euro werd opgebracht voor onderzoek naar kanker.

De junior versie
Dit jaar hopen ze met de junior versie wederom op creatieve ideeën! Heeft uw kind een goed idee waardoor we Laarbeek een stukje gezonder maken? Geef hem/haar dan snel op door een mail te sturen naar laarbeekactief@levgroep.nl. Meer informatie? Kijk op: https://www.laarbeekactief.nl/agenda/vitaal-laarbeek/