Afbeelding
Foto:

Actie KiKa groot succes

Kinderen & Tieners

Beek en Donk - Groep 6 van ‘t Otterke heeft maandenlang een actie voorbereid om geld op te halen voor KiKa. Op donderdag 25 mei was het eindelijk zover en het was een grandioos succes!

Donderdagmiddag om 16.30 uur liep ‘t Otterke langzaam vol met belangstellenden. Op meerdere plekken in de school waren spullen te koop. Denk hierbij aan zelfgebakken koekjes, verse popcorn, knuffels, sleutelhangers en armbandjes. Wethouder Joan Briels is ook langs geweest en hij heeft ook wat lekkers gekocht. Naast spullen kopen, kon je ook dingen doen. Je kon je nagels laten lakken, kegels omgooien en foto’s laten maken in een fotohokje. Er waren ook nog optredens te bekijken; dans, zang en gitaar. Al deze activiteiten zijn door de kinderen zelf voorbereid en uitgewerkt. Er was voor ieder wat wils! 

Dat bleek ook uit het bedrag dat is opgehaald. De burgemeester kwam op vrijdagochtend langs op ‘t Otterke om het bedrag bekend te maken. Er is maar liefst €610 opgehaald voor KiKa! Een bijzonder mooi bedrag en ze zijn op ‘t Otterke dan ook bijzonder trots op deze mooie actie! De burgemeester was ook erg trots en heeft groep 6 daarom uitgenodigd op het gemeentehuis. Binnenkort gaan ze op bezoek!