Afbeelding

Druk weekend voor Scouting Beek en Donk

NULL

Druk weekend voor Scouting Beek en Donk


Beek en Donk - Afgelopen weekend was het druk voor Scouting Beek en Donk. Naast de standaard wekelijkse activiteiten hebben ze zich beziggehouden met de voorbereidingen voor de Fietste Mee-tocht op vrijdag zodat het terrein er weer helemaal netjes uitzag.


Op eerste Pinksterdag zijn de scouts met een kraam aanwezig geweest op de JOZS. Hier kon je zien wat scouting inhield en kon je praten met leden, leiding en bestuur. Daarnaast konden de kinderen broodbakken, popcorn poffen en marshmallows bakken boven een vuurtje. Vele kinderen vonden dit erg leuk, zoals te zien is op de foto. Er zijn diverse flyers en stickers uitgedeeld en ze hopen deze kinderen dan ook terug te zien bij hun club om een paar keer gratis proef te komen draaien. Meer informatie is te krijgen op de website www.scoutingbeekendonk.nl.

Op tweede Pinksterdag hebben ze al voor de vijfentwintigste keer als vrijwilliger meegeholpen bij de Fietste Mee-tocht. Hiervoor wordt de blokhut ter beschikking gesteld, bemannen ze de posten en zorgen ze voor de catering.

Ondanks een fikse onweersbui op tweede pinksterdag mogen ze terugkijken op een mooi weekend voor Scouting Beek en Donk. Beek en Donk heeft weer kennis kunnen maken met deze mooie, gezellige en leerzame vereniging. Bij deze willen zij ook alvast melden dat er in september een open dag zal zijn op de blokhut, waar iedereen uit Beek en Donk van harte welkom is. Tot dan.