Commanderij College scoort goed in Elsevier-onderzoek

NULL

Commanderij College scoort goed in Elsevier-onderzoek



Laarbeek/Gemert – Het Commanderij College scoort net als voorgaande jaren goed in het onderzoek van Elsevier ‘Beste Scholen’. Dat geldt voor alle locaties van de school. De resultaten zijn al jaren stabiel en onderliggende cijfers laten een stijgende lijn zien.


Elsevier vergelijkt alle scholen van Nederland met vwo, havo en vmbo. Het Commanderij College is trots op deze behaalde resultaten en heeft er ook hard aan gewerkt. Directeur Jan Schoeren: “Dit resultaat hebben we echt samen bereikt. Docenten hebben hun onderwijs nog eens tegen het licht gehouden. Tijdens overlegmomenten is besloten op enkele punten het onderwijs te verbeteren. Alle collega’s verdienen wat mij betreft het predicaat top.”

Afgelopen week werd ook de ‘Keuzegids 2015’ gepubliceerd. Havo en vwo bieden volgens de gids een hogere kwaliteit en krijgen daarom het predicaat ‘topschool’ toebedeeld. Schoeren: “Met de resultaten van Elsevier en de Keuzegids laten we als school zien dat we staan voor goed en uitdagend onderwijs. Om leerlingen te laten excelleren, moet de school ook excelleren. Daarom stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van de school in alle facetten. Uit deze uitslag blijkt dat onze medewerkers beschikken over vakmanschap en professionaliteit, daar zijn we erg trots op.”

Bent u nieuwsgierig naar het Commanderij College? Kom dan naar de open dag op zaterdag 7 februari van 09.30 – 14.00 uur. Op alle locaties zetten we onze deuren voor u open. Kijk voor meer informatie op www.commanderijcollege.nl