Roefelformulier ophalen voor Roefelen Beek en Donk

NULL

Roefelformulier ophalen voor Roefelen Beek en Donk


Beek en Donk - Op 13 juni is het weer Roefeldag in Laarbeek. Ben jij ook zo nieuwsgierig wat je allemaal gaat doen? In Beek en Donk kan op 8 juni het formulier opgehaald worden waarop de bedrijven en instellingen staan die jij gaat bezoeken.


Heemkamer naast het zwembad
Roefelcomité Beek en Donk zit van 19.30 tot 20.30 uur klaar in de Heemkamer, Parklaan 5 te Beek en Donk. Neem het groepsnummer mee dat je via de mail gekregen hebt. Je kunt op 8 juni ook vragen aan de organisatoren van de Roefeldag stellen. Op 13 juni laten heel veel bedrijven en instellingen zich van hun beste kant zien. Kinderen uit groep 3 tot en met 8 zijn op veel plaatsen welkom.

Lunchpakket
In Beek en Donk zijn er van 12.00 tot 14.00 uur verschillende activiteiten op de speelplaats van de Muldershof en het Klokhuis. Voor iedereen is er wat te beleven en je krijgt een verrassing. Lunchpakketjes moet je dit jaar zelf meenemen, maar kunnen wel op de speelplaats genuttigd worden. Er vinden daar verschillende leuke en lekkere activiteiten plaats. De organisatie hoopt dat het heel gezellig wordt.