Afbeelding

Lindeboom wint nipt van Vesters Hoveniers

Sportnieuws

Beek en Donk - Het was een spannend duel tussen Vesters Hoveniers en Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs. Dankzij L. Swaanen nam Lindeboom snel een 2-0 voorsprong en leek er geen vuiltje aan de lucht. Toch schoot B. Pellegrino namens Vesters steeds weer de aansluiting binnen en met nog 2 minuten op de klok wist J. Morais zelfs de gelijkmaker binnen te schieten. Lindeboom zette nog even aan en wist ‘op z’n Duits’ de overwinning binnen te schieten: 5-4.

Tevens was er in de A-klasse een ontmoeting tussen FC van de Burgt en Heesakkers Administratie & Advieskantoor. FC van de Burgt had de hoop in dit treffen het ontstane gat in de competitie terug te brengen tot 1 punt, maar kwam van een koude kermis thuis. Een dik kwartier werd de stand steeds rechtgetrokken door FC van de Burgt, maar vanaf de 3-3 besloot Heesakkers het gaspedaal verder in te drukken. De teller stokte uiteindelijk bij 8-3, waarmee Heesakkers dus afstand in de rangschikking nam van FC van de Burgt.

Meulensteen/van Lieshout trof in haar duel de koploper inde A-klasse. Sevenmiles.nl/Café-Zaal van de Burgt was de opponent en laatstgenoemde wist de score te openen. De rode lantaarndrager liet dat niet op zich zitten en trok de stand al snel gelijk. Het vocht voor wat het waard was, maar uiteindelijk bleek het niet voldoende om een puntje uit het vuur te slepen. Sevenmiles wist nog 2 treffers aan te tekenen en zodoende de koppositie met verve te verdedigen.

In de B-klasse moest DK Garagebedrijf winnen van hekkensluiter FC Avondrood om bij te blijven bij koploper 1.FC Geerts. Dat deed het ook, zij het met veel moeite. De opening was nog wel voor DK. Het bouwde een redelijk comfortabele 2-0 voorsprong op, maar moest toezien hoe J. Lamaizi de achterstand verkleinde. De laatste 10 minuten was het billenknijpen voor DK, maar FC Avondrood kon de gelijkmaker niet meer forceren. DK Garagebedrijf tegen FC Avondrood eindigde in 2-1.

Wat voor DK gold, gold ook voor BrabantTent. Winnen en je blijft meedoen om de 1e plek in de rangschikking van de B-klasse. Hurkmans was de stugge tegenstander deze avond. Met niets te verliezen namen ze brutaalweg een 2-0 voorsprong, wat BrabantTent deed wakker schudden. Een loepzuivere hattrick van J. Krol bracht BrabantTent weer aan de leiding waarna de zwartbroeken de stand alweer snel gelijktrokken. Toen vervolgens P. Otten BrabantTent met nog 2 minuten speeltijd op voorsprong schoot, leek het plein beslecht, maar G. Hurkmans dacht daar anders over. Vlak voor tijd besloot hij het duel op 4-4. BrabantTent leidt daardoor duur puntverlies.