G-team en vrijwilligers maakten een sportief feestje tijdens 25 jarig jubileum
G-team en vrijwilligers maakten een sportief feestje tijdens 25 jarig jubileum

G-Basketballers Lieshout vieren 25-jarig bestaan met toernooi

Sport Sport

Lieshout - Het G-team van Basketball Club Lieshout vierde op zaterdag 9 december haar 25-jarige bestaan. Er werd een speciaal mixtoernooi georganiseerd waarin vier teams, bestaande uit leden van de club, het vol enthousiasme en teamspirit tegen elkaar opnamen.

Het werd een intense strijd waarbij alle teams tot het uiterste gingen. Uiteindelijk waren er natuurlijk alleen maar winnaars, waarbij elk team zich van zijn beste kant heeft laten zien. Als extra presentje voor dit bijzondere jubileum, kregen alle leden van het G-team een speciale mok cadeau. Een symbool van trots, vriendschap en doorzettingsvermogen. Daarnaast verraste de club het team met een heerlijke fototaart, waarvan flink werd gesmuld.

Na de inspannende wedstrijden was er tijd om even bij te komen met een lekkere lunch, helemaal geregeld door Ruud en Annemarie, beheerders van sporthal De Klumper. Met volle buiken en stralende gezichten is er genoten van elkaars gezelschap. Een geweldige ochtend vol sportieve prestaties, vriendschap en plezier. Het mixtoernooi ter ere van het 25-jarige bestaan zal de deelnemers nog lang in het geheugen gegrift zijn.