De wedstrijden tegen Rudra en VBSC gingen behoorlijk gelijk op, maar vielen uiteindelijk in het nadeel van de Lieshoutenaren uit.
De wedstrijden tegen Rudra en VBSC gingen behoorlijk gelijk op, maar vielen uiteindelijk in het nadeel van de Lieshoutenaren uit.

Herenteam Badminton Club Lieshout door verliespartijen verder achterop

Sport Sport

Lieshout - In de 12de afdeling van de klasse ‘Mannen, spelend met een veren shuttle’ is het Lieshoutse herenteam na eerdere overwinningen nu op twee verliespartijen getrakteerd. In de Veldhovense Atalanta sporthal werd het team met 6-2 naar huis gezonden en in de eigen sporthal de Klumper kon het team, ondanks veel gelijk opgaande wedstrijden, geen échte vuist maken tegen het sterke Rudra United.

VBSC-H2 - BCL-H1/BouwCenter Swinkels: 6-2
De uitslag doet vermoeden dat de Veldhovense/Indiase heren veel beter waren dan hun Lieshoutse opponenten. In sommige partijen was dat ook zo, maar zeker niet overal. Bert Manders verloor bijvoorbeeld met 25-23 in de toegevoegde derde set van Yuvaraj Palanisamy. Érg close dus. Ook de andere singlepartijen eindigden behoorlijk close: Laurence Roijackers verloor met 21-19 en 21-18 van Balaji Pandurangan en Ruud van Vijfeijken behaalde dezelfde setstanden tegen Kiran Hosur. Jeroen van der Heiden scoorde net wat minder tegen Dhanasekaran Narayanaswamy, maar had wél de tegenstander met de langste en moeilijkste naam. Omdat Bert Manders eerst samen met Jeroen van der Heiden en later met Ruud van Vijfeijken twee dubbelpartijen won, konden er alsnog twee punten mee in de sporttas naar Lieshout.

BCL-H1/BouwCenter Swinkels – Rudra United-H2: 2-6 
De thuiswedstrijd tegen het Eindhovens/Indiase team van Rudra United was wel enigszins vergelijkbaar met de uitwedstrijd tegen VBSC. Ook hier kwamen veel Indiërs aan de start en ook hier gingen de partijen steeds gelijk op. Opvallend was ook hier dat de partijen uiteindelijk steeds in het voordeel van Rudra uitvielen. Zo won Satyanarayana Vaidani met 21-16, 17-21 en 19-21 van Ruud van Vijfeijken. Ook Bert Manders verloor nipt. Met 19-21 en 18-21 was Ashwin Prabhat nét wat beter. Ook de dubbelpartijen gingen gelijk op, maar hier konden de Lieshoutse heren wél enkele partijen binnen halen. Wouter van Vijfeijken en Bert Manders wonnen met 21-11 en 21-19 en (weer) Bert Manders won met Jeroen van der Heiden met 23-21 en 22-20 van Milan Sweep en Satyanarayana Vaidani.