Spannende wedstrijden bij Bedo

Beek en Donk - Voor de dames van Bedo D1 stond een uitwedstrijd tegen Groesbeeks Glorie D2 op het programma. Ze wisten dat dit een lastige wedstrijd zou gaan worden, want Groesbeek stond bovenaan in het klassement.

Het was vanaf het begin direct spannend, maar de meiden hielden goed stand. De verdediging stond wederom als een huis en de samenwerking was goed. Het ging gelijk op tussen beide partijen en met de rust stond Bedo D1 met 8-6 achter. Maar de moed zakte niet in en met de laatste Time-out was het 10-10 gelijk. De drive om te winnen werd erg hoog bij de dames. Het ging er dan ook fanatiek aan toe de laatste 10 minuten. Het was een prachtige en eerlijke wedstrijd en uiteindelijk hebben ze de winst gepakt met 13-15 voor Bedo D1. Bedo is super trots op de dames dat ze na enkele nederlagen deze prachtige overwinning hebben weten te pakken.

Heren 1 reisde af naar Internos in Etten-Leur. Volgende op de laatste winst waren ze erop uit om dit door te zetten. Vroeg in de eerste helft werd de voorsprong aangebroken, maar de heren van Bedo hadden moeite om deze uit te breiden. In de aanval werden de ballen netjes uitgespeeld, maar in de verdediging hadden ze moeite de schoten te keren. Zo gingen ze met een nauwe voorsprong van 13-16 voor de heren van Bedo de rust in. De tweede helft werd door de heren van Internos hard aangepakt, waardoor zij snel op voorsprong konden komen. Echter bleven de heren van Bedo kalm en wisten ze dit verderop in de tweede helft weer terug te draaien. De eindstand was 24-27 in het voordeel van Bedo, een krappe maar verdiende overwinning.