Afbeelding

TTV Een en Twintig proost op het nieuwe jaar

Sport Sport

Beek en Donk - Volgens een goede traditie wordt de eerste speelavond van het nieuwe jaar bij TTV Een en Twintig aangegrepen voor een korte samenkomst in de kantine om gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar. Mede daarom was het gezellig druk op donderdag 4 januari. Veel leden waren niet alleen gekomen om te spelen, maar ook om elkaar de hand te schudden. 

Rond 20.00 uur werd iedereen uitgenodigd om zijn of haar batje even neer te leggen en naar de kantine te komen. Toen alle leden van een glas met bubbels waren voorzien nam voorzitter Stefan Hamelijnck het woord. Hij blikte kort terug op het jaar 2023 waarin ze als vereniging toch diverse gelegenheden aan konden grijpen voor een klein feestje: Nieuwe Shirts van de sponsors, het 100e lid, en diverse kampioensteams in zowel de voorjaar- en najaar- competitie. Dat zijn allemaal dingen om toch samen even bij stil te staan. Voor het jaar 2024 wenste hij de leden al het goede wat maar mogelijk is, maar vooral veel gezondheid, omdat dit toch het allerbelangrijkste is voor iedereen. 

Na deze aftrap van het nieuwe jaar vonden veel leden weer de weg naar de zaal om de techniek wellicht nog wat bij te schaven. Want op zaterdag 13 januari worden de jaarlijkse clubkampioenschappen weer georganiseerd. Veel leden kijken hier naar uit omdat dit toch één van de gezelligste en sportiefste dagen van het hele jaar zijn. Vanaf 10.00 uur in de ochtend beginnen de dubbelspelen. Zowel voor de jeugd als de senioren. Dit jaar zijn voor het eerst een aantal weken vooraf de dubbelteams bekend gemaakt. Het voordeel hiervan is dat de teams nog wat met hun dubbelpartner kunnen oefenen. Rond 13.00 uur is de verwachting dat ze starten met de enkelspelen voor de senioren. Als je aan wil komen moedigen, of zo maar eens wil komen kijken, loop dan gerust even binnen. In de avond is er, na de prijsuitreikingen, voor de leden nog een feestelijke afsluiting van deze hopelijk mooie dag.